یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

تایید صلاحیت بیش از ۱۴ هزار و ۲۰۰ داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی | بررسی صلاحیت‌ها تا ۱۹ بهمن ادامه خواهد یافت

  • کد خبر: ۲۱۰۰۶۹
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۴
تایید صلاحیت بیش از ۱۴ هزار و ۲۰۰ داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی | بررسی صلاحیت‌ها تا ۱۹ بهمن ادامه خواهد یافت
سخنگوی شورای نگهبان، آخرین وضعیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز «هادی طحان نظیف» سخنگوی شورای نگهبان از تأیید شدن صلاحیت بیش از ۷۵۰ نفر دیگر از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: اسامی این ۷۵۰ نفر امروز به وزارت کشور ارسال خواهد شد و از طریق وزارت کشور به داوطلبان نیز اطلاع رسانی خواهد شد.

وی گفت: تاکنون تعداد کل داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی که از سوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات تأیید صلاحیت شده اند، از ۱۴ هزار نفر گذشت.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: بررسی‌های شورای نگهبان درباره صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی تا ۱۹ بهمن ادامه خواهد یافت و نتایج بعد از ۱۹ بهمن به داوطلبان اعلام خواهد شد.

وی درباره آخرین وضعیت بررسی اعتراض داوطلبان تأیید صلاحیت نشده انتخابات مجلس خبرگان رهبری، گفت: مهلت رسیدگی به اعتراضات داوطلبان انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری نیز بر اساس تقویم انتخابات تا ۱۸ بهمن است و با بررسی‌هایی که توسط فقهای شورای نگهبان صورت می‌گیرد، چنانچه تغییری در نتایج صورت گیرد، به داوطلبان اعلام خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->